• 12 weken health challenge

    Schrijf je in en betaal € 232,50 i.p.v. € 540,00
    Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden

    Personal training

Doe jij mee?

Fit in 12 weken door:

  • Effectief bewegen met personal trainer

  • Cryotherapie (stimuleert vetverbranding en uithoudingsvermogen)

  • Voedingsadvies

  • Fysiotherapie

Personal Training

Op basis van jouw doelen, drijfveren, dromen, en uitdagingen maakt jouw personal trainer work-outs die op jouw lijf geschreven zijn. Door de tussentijdse metingen monitoren we jouw resultaten. Met twee uur in de week trainen kun je wonderen verrichten. Voor altijd fit en energiek met minimale tijdsinspanning. Boek jouw personal training en ervaar kwalitatief hoogstaande effectieve lessen met persoonlijke aandacht.

Wordt de meest fitte versie van jezelf!

Whole body cryotherapy

Whole Body Cryotherapy geeft een energieboost aan lichaam en geest. Deze eenvoudige en kortdurende cryotherapiebehandeling van maximaal 3 minuten heeft grote positieve effecten op het immuunsysteem en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor wordt cryotherapie veel ingezet bij diverse (chronische) aandoeningen, sportprestaties en voor huidverbetering.

In onze cryosauna wordt jouw lichaam tot aan de bovenkant van de schouders, gedurende 1 tot 3 minuten blootgesteld aan temperaturen tussen -135°C en -196°C.

Voeding

Voeding is van grote invloed op hoe je je voelt en op je prestaties. Het is één van de belangrijkste onderdelen van een gezond leven. Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden. Wij helpen jou bij het inzicht krijgen in de juiste voeding, waardoor jij sneller gewicht verliest, beter herstelt en er goed uit gaat zien.

Fysiofitness

Vaak kan je zelf aan de gang met je fitheid en gezondheid. Bij FysioFitness train je en oefen je zelfstandig en in je eigen tijd, maar met begeleiding van de fysiotherapeut. Zo kan je je voorbereiden voor een operatie, sporten na een revalidatie en zelfs preventief aan de gang met je conditie, snelheid, kracht en balans.

Myofasciaal therapie

Myofasciale therapie is een vorm van behandelen van pijnen die hun oorzaak vinden in een verkeerd functioneren van spieren. In deze spieren ontwikkelen er zich pijnpunten, triggerpoints, die pijnen veroorzaken met een specifieke lokalisatie en uitstralingszone. Via een goede spierdiagnose kunnen deze oorzakelijke pijnpunten opgespoord en bestreden worden met specifieke behandelingstechnieken.

Triggerpoints ontwikkelen zich niet altijd in de zone waar de pijn wordt beschreven. Meestal is het oorzakelijke pijnpunt te vinden in een spier op afstand van de klacht. Zo kan bij mensen met liespijn de oorzaak van de pijn zich bevinden in de buikspieren. Of de bekende spanningshoofdpijn die zijn oorzaak heeft in triggerpoints in de diepe, kleine nekspieren.

Triggerpoints zijn vaak een bron van hoofpijn, rugpijn, schouderpijn, bilpijn en stramheid. Ervaar wat myofasciaal therapie voor je kan betekenen. Vraag naar de mogelijkheden om erachter te komen waar jouw pijnklachten vandaan komen.

Maak een afspraak

Neem Contact met ons op om te bespreken waar we u bij kunnen helpen.