Even voorstellen: Thijs van de Sant

Thijs van de Sant

Mijn naam is Thijs, clubmanager en gepassioneerd lifestylecoach bij HB Health Club.

Don’t limit your challenges, challenge your limits

Ik ben al meerdere jaren werkzaam als personal trainer, in zowel binnen- als buitenland. Iets wat begon als een passie voor sport is uitgegroeid tot een diep gegronde passie in de personal training en lifestyle coaching. Door de jaren heen heb ik een hoop ervaring opgedaan met het trainen voor de meest diverse doelstellingen. Van het sport specifiek trainen voor een belangrijke wedstrijd, tot aan het afvallen om in shape te komen.

Ik heb mij gespecialiseerd in, naar mijn mening, twee cruciale richtingen:

  • Het begeleiden naar fysieke transformaties, hetzij afvallen of spiermassa opbouwen
  • Het coachen van mijn cliënten naar een fundamentele en soms cruciale lifestyle change.

Het is natuurlijk prachtig om jouw persoonlijke doelen te behalen, maar het behouden hiervan gaat vaak gepaard met een aantal veranderingen die gemaakt moeten worden in de huidige levensstijl.

Ik coach en begeleid mijn cliënten op een informele en positieve, maar intensieve manier naar hun persoonlijke doelen toe.

Heb jij een doelstelling die je graag wilt behalen maar weet je niet hoe? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je iemand nodig met een eerlijke, directe, opbouwende no-nonsense manier van coachen die jou helpt jouw doelen te verwezenlijken?

Kies dan voor jezelf en stuur een mailtje of neem telefonisch contact met mij op. En wie weet, misschien werken wij binnenkort wel samen om de beste versie van jezelf te verwezenlijken!