Corpus O2 ondersteunt Roparun team #359 Heijmans!

Roparun logo

Aankomend pinksterweekend zal onze fysiotherapeut Daniël namens Corpus O2 het Roparunteam van bouwbedrijf Heijmans ondersteunen. Dit team doet mee aan de 27e editie van de Roparun en zal zaterdag 8 juni starten in Hamburg, om van daaruit in estafettevorm naar Rotterdam te lopen. Dit betekent dat ze binnen drie dagen een afstand van meer dan 500 kilometer lopen, want maandag 10 juni is de finish en het onthaal in het centrum van Rotterdam. Hiervoor is een enorme organisatie nodig, en Daniël en Corpus O2 zijn blij en trots dat wij hiermee een steentje kunnen bijdragen in de vorm van fysiotherapeutische begeleiding, ondersteuning en behandeling. Ook voor Daniël een uitdaging waar hij zijn handen vol aan zal hebben.

Teams van de Roparun halen al vanaf de eerste editie geld op voor verschillende goede doelen met als motto: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Voor een overzicht van de doelen die worden ondersteund door de Roparun, klik hier.

Wilt u ook uw steentje bijdragen? U kunt Daniël of een van zijn teamleden van Heijmans sponsoren via de teampagina op de website van Roparun. Klik hier om naar de teampagina te gaan.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om Daniël, zijn team en alle andere teams toe te juichen langs de route!